Kin o Junajtedu: Šta je tamo znak bezumlja? VIDEO

Mančester junajted je daleko od svog cilja da se u skorije vreme vrati na vrh ostrvskog fudbala.

Z.K.Izvor: B92
Podeli
Foto: EPA-EFE/PETER POWELL
Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

* "Postigne gol na svakih 14 godina – možda nije igrač za Junajted"

Svi relevantni podaci pokazuju da se klub sa Old Traforda žestoko muči i da iz sezone u sezonu ponavlja greške i pravi nove.

Statističari su izvukli zanimljiv podatak, a to je da pod komandom Erika ten Hagau poslednje dve sezone nisu uspeli da pobede nijedom u 11 utakmica kada su gostovali ekipama iz prvih devet na tabeli!

Deset puta su izgubili i samo jednom odigrali nerešeno!

"To deluje nestvarno. Je li stvarno? Ružno je. Baš je ružno, posebno broj primljenih golova. Pričali smo ranije, šest protiv Sitija, sedam od Liverpula, četiri od Brentforda. To nije dobro, u teškoj su poziciji, menadžer je pod pritiskom", poručio je Kin.

Nekadašnjem kapitenu Junajted nije jasno kako se klub oslanja na igrače koji su dokazali mnogo puta da se u njih ne može imati poverenja.

"Imali ste igrača koji su protiv Njukasla igrali, a verovalo se da će još letos napustiti klub. I dalje se uzdaju u iste igrače koji nisu uspevali da izvuku Mančester junajted u ovog godinu ili dve. Šta je tamo znak bezumlja? Raditi istu stvar opet i opet i očekivati drugi rezultat. Ova grupa se neće promeniti. Ako se ne trudite kao protivnik, onda ste u problemu vi, a ne oni", poručio je Kin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu