Juventus zainteresovan za Jovana Mijatovića

Napadač Crvene zvezde, talentovani mladi fudbaler Jovan Mijatović se našao na meti Juventusa, prenosi "Gazeta delo Sport".

A.S.Izvor: B92
Podeli
Foto: Andrija Sokovic/Starsport
Foto: Andrija Sokovic/Starsport

Čuveni list donosi informaciju, da su skauti "stare dame" zapazili talentovanog napadača i da je klub iz Torina spreman da izdvoji veliki novac za Mijatovića.

"Zemljak Dušana Vlahovića igra za Zvezdu, ima samo 18 godina, ali je već igrao i u Ligi šampiona i to su primetili u Juventusu, gde je mladi napadač dobijao šansu", piše Gazeta.

Mijatovićeva trenutna vrednost, prema specijalizovanom sajtu za transfere "Transfermakrtu" iznosi 1.800.000 evra.

Ove sezone je zabeležio tri nastupa u Ligi šampiona, dok je u Superligi Srbije bio u postavi deset utakmica, od čega je četiri puta "tresao" mrežu.

Pre mesec dana, i ruski Zenit pokazao je interesovanje za mladog napadača Crvene zvezde.

Mijatović je napunio 18 godina u julu, prošao je sve mlađe selekcije Crvene zvezde, a na startu takmičarske 2022/23 godine je igrao za Grafičar.

U osam utakmica u Prvoj ligi Srbije je postigao pet golova, pa je na kraju letnjeg prelaznog roka priključen prvom timu crveno-belih.

Ove sezone dao je sedam golova, od toga četiri u Superligi, a dva su bila odlučujuća za pobedu Crvene zvezde, protiv Javora na Marakani i Železničara u Pančevu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 3 idi na stranu