Kriza Stankovićevog Ferencvaroša – Leskovac prilika za "vađenje"

Mađarski Fernacvaroš posle nešto lošijih rezultata čeka meč Lige Konferencije sa Čukaričkim u Leskovcu (četvrtak 21) gde mu se pobeda postavlja kao imperativ.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Starsport/Pedja Milosavljevic
Foto: Starsport/Pedja Milosavljevic

Ekipa Dejana Stankoviać je bez trijumfa u poslednje četiri utakmice što je uticalo i na plasman u domaćem šampionatu gde više nije prva.

U ligi Konferencija deli drugo mesto sa Genkom, oba tima imaju po šest bodova, dok je Firoentina prva sa osam pred 180 odlučujućih minuta.

Otuda je meč protiv Čukaričkog od velikog značaja za "Fradi" kome bi sve sem pobede u Leskovcu gotovo potopilo nade o "evropskom proleću", jer će poslednja prepreka u Grupi biti daleko teža - Fiorentina.

Stanković, naravno, računa na pobedu protiv najslabijeg tima u grupi, Čukarički je idealan prilika da se Mađari vrate na pobednički kolosek sa kog su skrenuli u poslednje vreme.

Ekipa prakitčno čitav novembar nema pobedu.

Prvog dana 11. meseca eliminisala je Puškaš Akademiju iz Kupa, i to tek nakon penala, potom je usledio poraz od Kečkemeta, pa remi sa Genkom, novi poraz kod kuće (Fehervar) i ponovo egal partija sa Puškaš Akademijom, ovog puta u prvenstvu, u meču odigranom proteklog vikenda.

Stankovićev najjači adut je najbolji strelac ekipe Barnabas Vargasa osam golova, dok solidan doprinos daje i nekadašnji napadač Zvezde Aleksandar Pešić.

Rođeni Nišlija je ove sezone psotigao tri gola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu