Haland: Nisam pod stresom, daću sve od sebe

Norveški napadač Erling Haland ističe kako će dati sve od sebe finalu Lige šampiona u kojoj se Mančester siti sastaje sa Interom.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Siti je veliki favorit u ovom finalu koje se igra na stadionu Ataturk u Istanbulu, gde će ekipa iz Mančestera imati priliku da prvi put u svojoj istoriji osvoji Ligu šampiona.

Naravno da će u centru pažnje biti Norvežanin koji je ove sezone u dresu Sitija postigao 52 gol, ali se na poslednjih sedam utakmica samo jednom upisao u listu strelaca.

"Možete gledati da sam postigao jedan gol u poslednjih sedam utakmica ili da sam dao 52 gola u 52 utakmice i još imao osam asistencija. Bar mislim. Zapravo sam imao devet asistencija, ali ko ih broji… Nisam pod stresom, osećam se jako dobro“, rekao je Ha1land.

Mladi napadač ističe kako mu je oduvek bio san da podigne pehar namenjen pobedniku Lige šampiona.

"Osvajanje Lige šampiona sanjam od kada znam za sebe. Obožavam ovo takmičenje. Kada sam imao sedam godina, 2008. godine u finalu Lige šampiona sam gledao Čelsi i Mančester junajted. Kada sam video kako igrači Junajteda slave, i ja sam to isto hteo da učinim“, rekao je Norvežanin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu