Partizan se oglasio zbog Jovića: To je jedina istina

FK Partizan oglasio se saopštenjem u vezi sa navodnom tužbom svog mladog fudbalera Nemanje Jovića.

SNIzvor: B92
Podeli
Foto: StarSport/Srđan Stevanović
Foto: StarSport/Srđan Stevanović

Jović je navodno zatražio raskid ugovora zbog dugovanja, ali i propusta kluba da mu javi da je dobio poziv u mladu reprezentaciju Srbije.

Saopštenje Partizana povodom ove situacije prenosimo u celosti:

"U vezi sa današnjim medijskim natpisima da je igrač FK "Partizan" Nemanja Jović podneo tužbu protiv kluba, obaveštavamo javnost da FK Partizan nema saznanja o tužbi, niti je klubu dostavljena tužba nekog od igrača, pa ni Nemanje Jovića. U vezi sa tim, klub je kontaktirao igračevog agenta Marka Lomića, koji je i u svojoj izjavi datoj medijima demantovao takve medijske navode.

FK Partizan najoštrije osudjuje i demantuje senzacionalističke medijske natpise portala koji je objavio da klub igraču Nemanji Joviću duguje iznos od 900.000 evra.

Istine radi, da igrač Jović ima zaključen osmogodišnji ugovor sa klubom i da mu klub potencijalno duguje sve zarade, ukupan dug prema igraču ne bi dostigao navedenu cifru od 900.000 evra. Protiv portala koji je izneo navedenu neistinitu informaciju biće podneta tužba od strane FK Partizan, jer navedene neistinite informacije nanose štetu poslovanju i ugledu kluba, posebno pred nastupajući prelazni rok. Takođe osuđujemo i odbacujemo netačne i maliciozne navode drugog portala da klub nije obavestio Nemanju Jovića o pozivu u "U21" reprezentativnu selekciju.

Nemanja Jović je igrač pod važećim ugovorom sa FK Partizan i to je jedina istina", navodi se u saopštenju iz Humske 1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu