Terzić: Počinje nova era Crvene zvezde

Generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić ubeđen je da će Barak Bahar sve ono što je pokazao u Izraelu gde je osvojio šest titula, pokazati i u Srbiji.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

* Bahar predstavljen: Spomenuo Đokovića, otkrio formulu uspeha i najavio ofanzivu

"Bez obzira na rezultate i dominaciju u našem fudbalu, vreme je za iskorak. To je naša obaveza, osećamo da narod očekuje da podignemo lestvicu očekivanja", rekao je Terzić na promociji novog trenera Baraka Bahara.

"Počinje nova era Crvene zvezde, budućnost kluba je sa Barakom Baharom. Sa njim dolazi oformljen tim koji je pokazao da zna da radi posao i ubedjen sam da sve ono što je pokazivao u Izraelu, pokazati i ovde. Godinu dana ga želimo, pratimo ga, jako poštujemo što je pokazao u Izraelu, kako je igrao u Ligi šampiona sa Makabijem", istakao je Terzić.

On se posebno zahvalio dosadašnjem treneru Milošu Milojeviću.

"Ostavio je otvorena vrata, uveren sam da će se jednog dana vratiti u Zvezdu. Potrebna nam je sveža krv i energija, uz puno poštovanje i respekt svih koji su do sada doneli radost Zvezdi"
, dodao je Terzić.

"U tom smeru naš skauting tim, sa sportskim sektorom, uradio je mnogo toga. Neke stvari privodimo kraju. Poslednja dva meseca smo uključili i Bahara u proceduru. Jasno nam je kakav profil igrača traži novi trener. Bićemo brži, snažniji, ofanzivniji, mladji... Svesni smo mana, ali smo pokazali da znamo da pravimo rezultate i da možemo da budemo i malo prepotentni", poručio je Terzić i otkrio da kada je o pojačanjima reč sigurno dolaze dvojica novih napadača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu