Bahar: Hoću da igram tenis protiv Đokovića

Barak Barah zvanično je postao novi trener Crvene zvezde.

Izvor: B92
Podeli
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Izrelac je predstavljen javnosti na stadionu Rajko Mitić.

Novi strateg crveno-belih je u svom uvodnom govoru je rekao da je imao jedan uslov da bi stigao u Beograd i preuzeo Zvezdu.

Naime Bahar je zahtevao od čelnika kluba da mu zakažu jedan teniski meč sa najboljim srpskim teniserom Novakom Đokovićem.

"Ne znam šta ste rekli, ali hvala (smeh). Veoma sam uzbuđen, lepo je videti nova lica, lepo vas je videti. Kada je veliki klub kao što je Zvezda došao sa ponudom, bio sam veoma zainteresovan. Znam da je ovo klub sa velikom tradicijom, klub koji poštuje legende kluba, klub sa velikom armijom navijača. Juče sam video delić atmosfere i ostavili su snažan utisak. Gospodin Terzić je došao dva puta do Izreala zbog mene, želeli su mene, moj stručni štab, verovali su mi. Znali su sve o meni, čak i da sam igrao tenis kao klinac. Kroz šalu sam rekao da ću doći u Zvezdu ako mi se organizuje meč sa Đokovićem. Glavni cilj za mene i moj štab jeste grupna faza Lige šampiona. Možemo da napravimo dobar rezultat na ovom nivou. Drago mi je što sam ovde i spreman sam na rad", rekao je novi trener Crvene zvezde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu