Klop: Biću srećan ako pobedi Dortmund

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop, koji je Borusiju Dortmund vodio do poslednjeg trofeja u Bundesligi 2012. godine, rekao je danas da je "malo nervozan".

Izvor: B92, Beta
Podeli
EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

"Malo sam nervozan da budem iskren. U tom slučaju biću srećan ako Dortmund pobedi Majnc. Nema problema", rekao je Klop, koji je trenersku karijeru počeo u Majncu.

Fudbaleri Borusije Dortmund u subotu imaju priliku da osvoje devetu titulu prvaka Nemačke. Oni kolo pre kraja vode sa 70 bodova, odnosno imaju dva boda više od drugoplasiranog Bajerna.

Borusija Dortmund poslednji meč igra na svom terenu protiv Majnca, dok Bajern gostuje Kelnu. Svi mečevi poslednjeg kola Bundeslige igraju se u subotu od 15.30.

Upitan da li prati borbu za titulu u Bundesligi Klop je rekao: "Naravno. Nisam mrtav, živ sam".

Klop, koji je vodio Borusiju Dortmund od 2008. do 2015. godine, istakao je da je posle dugo vremena red da neko drugi osvoji titulu u Nemačkoj.

"Prošlo je dosta vremena. Razumem da Bajern to vidi drugačije, ali nije zabavno ako ista ekipa svaki put osvoji ligu. A znamo da će Bajern uzvratiti sledeće sezone u svakom slučaju", zaključio je Klop, koji je ove sezone sa Liverpulom zauzeo peto mesto u Premijer ligi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu