Partizan zabranio pristup Markoviću, Jojiću i Obradoviću

Uprava Fudbalskog kluba Partizan nastavlja sa sramotnim potezima.

Izvor: B92, Telegraf
Podeli
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Partizan je navodno zabranio Lazaru Markoviću, Milošu Jojiću i Ivanu Obradoviću ulaz u sportski centar Teleoptik, ali i u službene prostorije kluba na stadionu u Humskoj.

Razlog verovatno leži u činjenici da pomenuti fudbaleri nedavno nisu želeli da potpišu reprogam dugovanja, koji su inače potpisivali nekoliko puta, izlazeći klubu u susret zbog evropske licence, prenosi "Telegraf".

Sva trojica fudbalera su odbila sporazum o odlaganju, a onda su ljudi iz kluba odlučili da primene radikalne mere, te je obezbeđenju u sportskom centru u Zemunu javljeno da Marković, Jojić i Obradović više ne mogu da kroče tamo gde su praktično odrasli i postali fudbaleri.

Fudbaleri su nezvanično potvrdili da su dobili zabranu ulaska u "Zemunelo", ali nisu javno želeli da se oglašavaju.

Ipak, Marković je poslao više nego jasnu poruku na Tviteru.

U svakom slučaju, aktuelna upravljačka garnitura u FK Partizan je još jednom obrukala klub koji iza sebe ima najgoru sezonu od 1990. godine.

Marković je odigrao 154 utakmice i postigao 35 golova u dva mandata u Partizanu, te osvojio dve titule šampiona Srbije. Partizan je zaradio 12,5 milona evra od transfera Markovića u Benfiku 2013, i njegovog prelaska iz Lisabona u Liverpul 2014.

Jojić je odigrao 133 utakmice i dao 22 gola u takođe dva mandata, uz jednu titulu prvaka. Partizan je Jojića prodao Borusiji Dortmund za 2,2 miliona evra 2014.

Obradović je na 111 nastupa u, takođe dva mandata, dao tri gola i osvojio dve duple krune sa crno-belima. Partizan je prodao Obradovića za 3,5 miliona evra Saragosi 2009.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu