Milojević: Bitna je reakcija kad se prime dva gola

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su pred svojim navijačima Mladost GAT sa 4:2 (2:2).

Z.K.Izvor: B92
Podeli
Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport
Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

* Zvezda slomila Mladost GAT u finišu

Dugo su odolevali gosti iz Novog Sada, imali aktivan rezultat sve do pred kraj susreta, ali su primili dva gola u finišu i susret završili kao poraženi.

Posle meča, trener Crvene zvezde Miloš Milojević mirno je analizirao susret.

"Pravi takmičarski meč i mislim da nije bilo puno sadržajnijih utakmica ove sezone. I mi i oni smo imali šanse, ali bitno je da smo verovali u ono što radimo i da je ekipa pokazala karakter, te da smo konstantno igrali i primoravali protivnika na grešku. Na kraju je sve došlo na svoje. Nije problem primiti dva gola, ali je bitno da se odreaguje. Momci su to učinili dobro i zaslužuju sve pohvale", izjavio je Milojević.

Još jednom se zahvalio navijačima na snažnoj podršci.

"Sever nikad nije diskutabilan, stalno su tu. Žao mi je što zbog vremena nije došao veći broj ljudi, ali lepo je videti toliko dece i mladih na utakmici Crvene zvezde. To znači da ih privlačimo".

U narednih sedam dana, crveno-bele očekuju dueli sa Spartakom i Radničkim 1923.

"Spartak je ekipa koja se bori za opstanak i nikada nije bilo lako igrati u Subotici, ali mislim da ćemo biti pravi u sredu. Potom dočekujemo Radnički, zanimljivu ekipu, stabilnu. Mislim da nas čekaju dva sadržajna meča i nadam se efektivnoj igri i pobedama", zaključio je trener Crvene zvezde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu