Siti razbio Liverpul – Pep upisao novu recku

Fudbaleri Mančester sitija savladali su Liverpul u 29. kolu Premijer lige sa 4:1.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Golove za Siti su postigli, Alvarez, De Brujne, Gundoan i Griliš, dok je jedini gol za Liverpul bio delo Mohameda Salaha.

Uvodni deo utakmice je počeo onako kako je bilo i očekivano. Siti je od uvodnih minuta zaključao loptu i krenuo da plete mrežu oko kaznenog prostora gostiju.

U tih 15 minuta izabranici Pepa Gvardiole su propustili veliku šansu preko Rijada Mareza koji je iz izgledne situacije šutirao preko gola.

Kazna je stigla brzo, lepo je Liverpul iskoristio kontru i redovna mušterija Mančester sitija, Mohamed Salah je opet pogodio kada igra protiv ekipe Pepa Gvardiole.

Siti je nastavio u istom ritmu kao i pre primljenog gola. Ključeve igre su bile u rukama Kevina De Brujnea koji je bio glavni kreator napada domaćih.
Još jednu lepu šansu je propustio Alžirac, a onda je stiglo izjednačenje.

Probio je Džek Griliš po levoj strani i nesebično loptu poslao na drugu strani gde se nalazio Hulijan Alvarez kome nije bilo teško da loptu pošalje u mrežu.

Do kraja prvog poluvremena videli smo veliku borbu i nervozu obe ekipe, a kako drugačije, kada se igra veliki derbi Premijer lige.

U dva navrata smo videli čarke na terenu, gde umalo nije došlo do sukoba.

Fenomenalan početak drugog poluvremena, samo minut igre je prošao a Kevin De Brujne je doveo svoj tim u vođstvo.

Probio je Marez po levoj strani, vratio loptu u srce kaznenog prostora, gde je bio Belgijanac koji je samo pospremio loptu u mrežu.

Nepunih deset minuta je prošlo, a Liverpul je primio novi gol.

Sada je to bilo od strane Ilkaja Gundoana, koji se našao na pravom mestu u pravo vreme i posle odbitka od strane Alisona, loptu vratio u mrežu Brazilca.

Tačku na i je stavio Džek Griliš golom u 74. minutu, i tada je otklonio sve dileme po pitanju pobednika meča.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu