Lazetić: Do sada nismo imali probleme u pristupu utakmicama

Fudbaleri TSC će u 28. kolu Superlige Srbije, igrati u Surdulici protiv Radnika.

Izvor: B92
Podeli
Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Trener ekipe iz Bačke Topole, Žarko Lazetić je rekao da nikada nije lako na gostovanjima u Surdulici, koja su uvek bila komplikovana.

"Uvek nam je bilo teško da igramo u Surdulici, ne samo zbog terena i uslova koji tamo vladaju, već i zbog kvaliteta njihovih igrača koji su izuzetno organizovani defanzivno i dobri u igri napred 1 na 1. Uspeli su da se izdignu iz teške pozicije u kojoj su bili, najviše zahvaljujući mom kolegi Đorđeviću koji je pokazao veliku hrabrost kada se vratio u Radnik. U momentu kada su na polusezoni imali samo osam bodova njemu je uspelo da ekipu praktično uvede u zonu plej-ofa. Od njegovog dolaska golove su primali gotovo uvek iz prekida, jedino im je Partizan dao gol iz igre. Opasni su u prekidu i u tranzicijama, pri tom imaju izvanrednog golmana koji uspeva da odbrani mnoge protivničke šanse. O njihovom kvalitetu govori činjenica da su uspeli da pobede Partizan, što nas upozorava da veoma ozbiljno shvatimo utakmicu", rekao je Lazetić.

Šef struke TSC ocenjuje da će predstojeća utakmica biti veoma teška i neće biti lepa za oko.

"Do sada nismo imali probleme u pristupu utakmicama i u poziciji smo koja je veoma dobra, a siguran sam da će momci uraditi sve što je u njihovoj moći da što duže ostane tako. U našem pristupu se ništa neće menjati u preostalih deset utakmica, želimo da sve zavisi od nas i na svakom meču ćemo pokušati da igramo našu igru, da mi utičemo na dešavanja na terenu i da od prvog minuta igramo fudbal za koji smatramo da će nam doneti rezultat", smatra Žarko Lazetić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu