Lalatović: Daćemo sve od sebe

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju ekipu Mladosti GAT u utakmici 28. kola Superlige Srbije.

Izvor: B92
Podeli
Starsport
Starsport

Trener ekipe Mladosti, Nenad Lalatović je na konferenciji za medije rekao da će njegov tim dati sve do sebe i pokušati da iznenadi Crvenu zvezdu.

"Činjenica je da se Zvezda nalazi na prvom, a mi na poslednjem mestu. Dugo sam, međutim, u fudbalu i nikad unapred ne razmišljam o tome da će tim koji vodim neku utakmicu da izgubi. Daćemo sve od sebe kako bismo iznenadili prvaka i budućeg učesnika Lige šampiona, a sama utakmica ponudiće odgovor da li to možemo ili ne. Ne znam kako će na kraju biti protiv beogradskih crveno-belih, ali verujem u bolja ostvarenja mog tima protiv Kolubare i Mladosti iz Lučana, a onda i u plej-autu“, izjavio je Lalatović.

Još je rekao da ga borba za opstanak dodatno motiviše

"Tokom poslednjih godina, bio sam uvek, po ostvarenim rezultatima, među prva četiri najuspešnija trenera u Srbiji, a sada sam u angažmanu u Novom Sadu pronašao novi izazov. Ne mislim da bi za mene to predstavljao rad u nekoj od ekipa koje se bore za šesto, sedmo, ili osmo u eliti, već sam pristao na misiju za koju mnogi misle da je nemoguća. To me motiviše, jer znam da sam hrabar i da umem da pravim rezultate“, zaključio je Lalatović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu