Bivši igrač Sitija: Šta će Bahar u Srbiji? To nije ni nivo Čempionšipa

Uzburkala se srpska, ali i izraelska javnost nakon objave mogućeg prelaska Baraka Bahara iz Makabi Haife na klupu Crvene zvezde.

SSIzvor: B92
Podeli
Foto: Starsport/Peđa Milosavljević
Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Tim povodom oglasio se bivši fudbaler Mančester sitija i reprezentativac Izraela Ejan Berkovic koji je kritikovao takvu mogućnost.

"Došao je do vrha izraelskog fudbala, pa zar da se sada povuče? Hajde da sada nije imao ponudu? Vodio je u najbolji tim u Izraelu, ima najbolju publiku u Izraelu, najbolji stadion u Izraelu, plata je dobra, ekipa je dobra, vlasnik mu daje novac za trošenje, ima simpatije i slavu. Pa, šta još treba", pita se Berković i dodao:

"Da sam ja prvi čovek Makabija Haife, duplirao bih mu platu. Dao bih mu još 300.000 evra preko toga, jer u suptrotnom rizikuje da dođe drugi trener i uništi sve što je napravio".

Berkovic je opleo i po Crvenoj zvezdi i srpskom fudbalu.

"Gde je tu napredak za Bahara? Ovo nije napredak. Ne ide u Englesku, ne ide u Italiju, u Španiju, u Nemačku, niti u drugu ligu Engleske. Da dobije ponudu iz druge engleske lige rekao bih mu "idi", ali šta je Srbija?Da sam na mestu Bahera, ušao bih kod predsednika i rekao mu 'udvostruči moju platu i ostaću'.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu