Mitrović: Pričao sam sa Gudeljom, nije bilo lako

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović govorio je pred meč sa Crnom Gorom u Podgorici.

Izvor: B92
Podeli
Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Naša selekcija gostuje Crnoj Gori u ponedeljak od 20.45, u okviru drugog kola kvalifikacija za EURO.

"Crna Gora je tim koji ima kvalitet vođen dobrim selektorom. Imaju dobar kostur koji je dugo na okupu. Predvode ih Jovetić i Savić, ali tu je još mnogo dobrih igrača. Pobeda u Bugarskoj im je dala vetar u leđa i sigurno da će želeti novi uspeh. Imamo poštovanje, ali mi idemo uvek na pobedu. Nadam se spektaklu, dobroj utakmici i atmosferi i pobedi", rekao je Mitrović.

Filip Kostić neće igrati zbog povrede, a Nemanja Gudelj je potresen zbog svega što se desilo njegovom bratu Dragiši, koji se srušio na terenu.

"Što se tiče Kostića, odmah posle utakmice je imao bolove, pokušao je da se oporavi, ali nije uspelo i bilo je najpametnije da odmori i to sanira. Što se Gudelja tiče, šokantna vest koja se desila iznenada i najbitnije je da je dobro i da je stabilno. Pričao sam sa Gudeljom, znam da nije bilo lako, ali smo svi bili uz njega. Svakako nimalo prijatno, ali je sada sve dobro i nadam se da će tako i ostati. Hvala Bogu da je sve dobro sa Dragišom. Dosta se desilo stvari u poslednjih 48 sati, ali to su stvari koje su van fudbala, to je iza nas, najbitnija je utakmica i fokus je na meču. Sve znamo o Crnoj Gori i oni o nama, nadam se dobroj atmsofer i neka bolji pobedi", istakao je "Mitrogol".

Na konferenciji je govorio i selektor Dragan Stojković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu