Nagelsman na skijanju saznao za otkaz – iz medija

Vest da Julijan Nagelsman više nije trener Bajerna, te da će ga naslediti Tomas Tuhel odjeknula je u četvrtak u evropskim medijima.

Izvor: B92, Vijesti
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

* Bajern smenio Nagelsmana i odmah doveo Tuhela!

Informaciju da je Nagelsman bivši objavili su Bild, pa novinar Fabricio Romano, ali se još čeka zvanično saopštenje giganta iz Minhena, iako je ono samo formalnost.

Nakon informacije o otkazu, Bild je otišao korak dalje i napisao da Nagelsman nije ni slutio da će dobiti otkaz, te da je bio potpuno šokiran kada je saznao za tu informaciju.

Mladi trener je bio na skijanju u Austriji, a o odluci Bajerna da ga smeni saznao je kao i svi mi – iz medija.

Nagelsman je na klupi Bajerna pre dve godine nasledio Hansija Flika.

Klub ga je otpustio uprkos tome što je u osmini finala Lige šampiona eliminisao favorizovani Pari Sen Žermen.

Međutim, Bavarci dosta osciliraju ove sezone, a nakon poraza od Bajer Leverkuzena (2:1) u Bundesligi proteklog vikenda, prepustili su prvo mesto Borusiji Dortmund.

Tako prvi put posle deset godina Bajern nije lider Bundeslige nakon 25 kola šampionata.

Upravo će u prvom meču nakon pauze Bajern u Bundesligi igrati sa Borusijom, dok ga u četvrtfinalu LŠ čekaju okršaji sa Mančester sitijem.

Verovatno je ovaj raspored bio i ključan u odlici Bavaraca da sada reaguju, kako bi novi trener imao vremena da spremi tim za ključne mečeve sezone.

Izvesno je da će to biti Tuhel, koji je u oktobru dobio otkaz u Čelsiju, koji je 2021. vodio do titule u Ligi šampiona, nakon što je usred sezone dobio otkaz u Pari Sen Žermenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu