Neverovatan doček – Mesi pustio suzu, pa izveo magiju za 800. gol VIDEO

Fudbaleri Argentine odigrali su prvu utakmicu kao aktuelni svetski prvaci, protiv Paname na kojoj je Lionel Mesi postigao svoj 800. gol u karijeri.

Izvor: B92
Podeli
EPA-EFE/JUAN IGNACIO RONCORONI
EPA-EFE/JUAN IGNACIO RONCORONI

Gaučosi su na ovom meču slavili sa 2:0, ali rezultat na stadionu Monumenatal nije bio u prvom planu, već sama atmosfera koja vladala i na stadionu, a i van njega.

Navijači su na prepunom Monumentalu dočekali nove svetske prvake, iako sa suprotne strane bila nimalo atraktivan protivnik

Argentinci su još jednom pokazali kakvi su navijači i koliko vole fudbal, jer su na stadionu Rivera napravili atmosferu o kojoj će se puno prepričavati.

Tokom celog meča sa tribina je grmela pesma koja je bila vetar u leđa fudbalerima Argentine, a u jednom trenutku su Mesi, selektor Skaloni, pa i golman Emilijano Martinez uz osmeh pustili i koju suzu.

Uzgred Argentina nije nimalo lako savladala svog protivnika.

Iako to rezultat ne pokazuje, Gaučosi su prelomilim svog protivnika u poslednjih petnaest minuta, prvo je Mesi iz slobodnjaka doveo svoj tim u vođstvo.

Mesiju je ovo bio 800. gol u karijeri.

A dodatni da ovu specijalnu utakmicu pamti pa možda do kraja života će imati Tijago Almada koji je postigao svoj prvi gol u nacionalnom timu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu