Turčin odbio rukovanje sa Tadićem: Nije hteo ni da ga pogleda VIDEO

Dva dana nakon "Klasikera", u Holandiji se još uvek se priča o pobedi Fejenorda nad Ajaksom, ali i o situaciji neposredno pred početak utakmice.

SSIzvor: B92
Podeli

Prilikom tradicionalnog pozdrava kapitena sa sudijama uoči starta meča, na centru su se našli arbitar Dani Makeli, kao i Dušan Tadić sa jedne, odnosno, Orkun Kokču sa druge strane.

Turski reprezentativac je odlučio da se ne rukuje sa Srbinom, čak ne želevši da ga pogleda u oči.

Razlog je taj jer je Tadić još prošlog meseca odbio da nosi kapitensku traku u znak podrške stradalima u zemljotresu u Turskoj.

Iako je ceo tim Ajaksa tada nosio majice podrške, čak i donirao novac od prodatih dresova, to nije bilo dovoljno Kokčuu.

Očigledno je imao neke svoje razloge zbog čega je "insistirao" na traci, ali Tadić jednostavno nije želeo da je ponese, kao što nije na Mundijalu u Kataru nosio dugine boje oko ruke, u jeku pritisaka sa svih strana da kapiteni reprezentacija to učine.

U nastavku možete videti da je Tadić neko vreme čekao Kokčua da se rukuju, a kada je shvatio da Turčin to ne želi, udaljio se.

Tadić je bio strelac za Ajaks u tom meču, ali je kasnije Fejenord preokretom došao do trijumfa 3:2 i velike prednost od šest bodova na vrhu tabele.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu