Kralj: Bićemo drugi

Sportski direktor Partizana Ivica Kralj uveren je da na kraju sezone crno-beli završiti na drugom mestu tabele Superlige Srbije.

Izvor: B92
Podeli
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

Partizan je u poslednjoj utakmici poražen od Radnika iz Surdulice sa 1:2 i posle pobede ekipe TSC nad Mladosti iz Lučana, pao na treće mesto.

"Razočaran sam posle ovakvog rezultata, imamo, očigledno, psihološki problem igranja u Humskoj – pet utakmica bez slavlja. Opet, ovo je ekipa koja ima kvalitet, potrebno je samo naći način kako da prebrodimo, po meni, više psihološku krizu nego... ne znam kako to da nazovem. Protiv Radnika imali smo tri stative, nekoliko šansi, s druge strane, primali prilično lako golove. Teško je bilo da se vratimo iz svega toga. Ostaje nam da u narednih 10 utakmica dođemo do preostalog cilja – drugog mesta", rekao je sportski direktor Partizana.

Iako situacija u Partizanu nije idealna Ivica Kralj veruje da će Partizan na kraju sezone završiti na drugom mestu tabele Superlige Srbije, koje donosi kvalifikacije za Ligu šampiona.

"Verujem da ćemo da budemo drugi! Sve drugo bilo bi neozbiljno, ne znam kako bih zvučao... Mi smo, ipak, Partizan, znam da možemo kvalitetom da dođemo do drugog mesta. Raspored jeste težak, međutim, takav je i rivalima. U narednom kolu gostujemo Vojvodini u Novom Sadu – najbolji način da pokažemo da smo pravi i od kakvog smo materijala", zaključio je Kralj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 3 idi na stranu