Trener Čelsija pohvalio Obamejanga

Trener Čelsija Grejem Poter pohvalio je način kojim se fudbaler Pjer-Emerik Obamejang suočio sa nasilnom pljačkom u kući ovog leta.

SNIzvor: B92, Beta
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

U pljački koja se dogodila krajem avgusta u kući u blizini Barselone, pljačkaši su slomili vilicu Obamejangu i odneli vredan nakit.

Nedugo potom Obamejang je iz Barselone prešao u Čelsi, a Poter je prošlog meseca preuzeo londonsku ekipu i brzo je pohvalio svog igrača.

"On ne bi bio ljudsko biće da to nije uticalo na njega. Pružamo mu podršku, ali mislim da je za njega najbolje da igra fudbal, da što pre taj incident ostavi iza sebe i oseća se komotno i srećno. Mislim da to ovde oseća. Ponašao se zaista profesionalno, zaista sam vrlo impresioniran", rekao je Poter, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

"Pljačka je bila prilično užasna, da budem iskren. Govorimo o nečemu što nije lepo, posebno kada je porodica u pitanju. Ali ja mogu da delujem samo na osnovu toga kako se on ponaša, a on je bio savršen", dodao je trener.

Narednu utakmicu Čelsi igra u sredu na svom Stamford Bridžu od 21 čas protiv Milana, u trećem kolu Lige šampiona. Londonska ekipa ima bod iz dve utakmice i poslednja je na tabeli Grupe E.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu