Kraj Realovog trija – Kazemiro pred Junajtedom

Brazilski fudbaler Kazemiro nalazi se na radaru Mančester junajteda, nakon što su propali pregovori sa Adrijenom Rabioom.

Izvor: B92
Podeli
EPA-EFE/Petteri Paalasmaa
EPA-EFE/Petteri Paalasmaa

Francuski vezista nije hteo da odustane od finansijskih uslova koje je postavio pred "crvene đavole", a u međuvremenu se pojavila i informacija da u Juventusu ostaje zbog majke Veronike koja je ujedno i njegov menadžer, te je pred engleski tim i iznela zahtev u kom je tražila godišnju platu od čak 10 miliona evra.

Umesto njega, čelnici Junajteda su se okrenuli ka Kazemiru koji već dugi niz godina čini nezamenljiv trio zajedno sa Lukom Modrićem i Tonijem Krosom u veznom redu Real Madrida. Trener tog tima Erik Ten Hag ne odustaje ni od svog bivšeg igrača iz Ajaksa Frenkija De Jonga, ali je Kazemiro bliži "Old Trafordu" u ovom trenutku.

Čini se da je ovo panična kupovina Junajteda s obzirom na to da navodno nude petostrukom osvajaču Lige šampiona duplo veću platu nego što ima u španskoj prestonici i to na pet godina.

Kada je visina obeštećenja u pitanju, Real nije želeo da prihvati 60 miliona evra za 30-godišnjeg fudbalera, ali sada sumnaju da će ikada dobiti više za njega i vagaju da li je prava odluka u ovom trenutku prodaja. U pojedinim medijima ta cifra raste čak i do 80 miliona evra.

Kako prenosi Fabricio Romano, ključnu ulogu će u razgovorima sa igračem će odigrati Karlo Ančeloti što sugeriše da "kraljevski klub" ipak želi da ga zadrži u svojim redovima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu