Legende Mančestera: Rupa za rupom, "Mekfred" duo nije za Junajted

Roj Kin i Pol Skols, legende Mančester junajteda, žestoko su kritikovali igru tima na otvaranju sezone.

Z.K.Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

* Ten Hag: Ovo je proces, znao sam da će biti teško

* Šamar za Junajted – nasred Old Traforda!

Junajted je razočarao, poražen je kod kuće od Brajtona sa 1:2 (0:2) i tako je nastavio sa lošim partijama iz prošle sezone.

Bio je to debi za zaborav Erika ten Haga na klupi "crvenih đavola" u Premijer ligi, a Kin i Skols su posebno kritikovali igru dvojca na sredini, Skot Mektomini - Fred, koje navijači skraćeno zovu "Mekfred". "

Nedostatak pravih odluka i fudbalske inteligencije na sredini, posebno Freda. Već dugo pričam o tome, Fred i Skot Mektomini nisu dovoljno dobri. Neće vratiti Mančester junajted na vrh. Vidimo to iz nedelje u nedelju. Nisu dorasli zadatku", jasan je Kin.

Pol Skols je govorio u sličnom tonu.

"Šokantan start za Junajted, posebno je prvo poluvreme bilo haotično. Od prvog minuta imali smo znake da to neće valjati. Mektomini je stalno pokušavao da trči sa loptom, smešno. Kvalitet na sredini terena je bio jadan. Bio sam srećan što ga sudija nije isključio, imao je malo i sreće. Lako je mogao da zaradi crveni karton", kaže Skols.

Poručio je Eriku ten Hagu da se neće dobro provesti sa ovim dvojcem na sredini.

"Taj kvalitet na sredini nije bio ni blizu dovoljnog, ali to gledamo godinama unazad od ove dvojice igrača. Ten Hag će morati da ide samo sa jednim, ali čak i jedan takav u timu je previše! Fred gubi loptu sve vreme, a Maktomini bi da ide u prodor sa njom i stalno je gubi. Dodaj je najboljim igračima! To nije tako teško. Ovo danas bilo je kriminalno", poručio je Skols.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu