Iliev: Ovo je bila naša najveća želja; zli jezici neka prestanu

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev nije skrivao oduševljenje zbog dolaska Patrika Andradea u Partizan.

SSIzvor: B92
Podeli
Foto: SS/B92
Foto: SS/B92

Andrade promovisan u Ptuju: Čim sam čuo za Partizan, doneo sam odluku

Na promociji u Sloveniji Iliev je istakao da je to bila njegova najveća želja ovog letnjeg prelaznog roka.

"Veliko mi je zadovoljstvo da predstavim novo pojačanje igrača kog smo dugo čekali i učinili i moguće i nemoguće da ga sada dovedemo. Podigli smo lestvicu i želimo da nastavimo u tom ritmu, Patrik je igrač koji nam je potreban za najviše ciljeve i igrač koji je bio najveća želja ovog prelaznog roka. Primarni cilj i pozicija koja treba da donese prevagu i, možda ono što nam je nedostajalo", rekao je Iliev.

"Imam velika očekivanja od njega i ona su takva da verujem da će on biti jedan od najbitnijih igrača našeg kluba. Ono što me izuzetno raduje je to da pravi razliku u evropskim okvirima i prošlogodišnje učešće u Ligi konferencija njegovog kluba je bilo fantastična, pogotovo kada je on u pitanju. Po nekim anketama, on je bio u idealnom timu Lige konferencija", poručio je sportski direktor Partizana..

Nešto kasnije ga je dodatno opisao:

"Poseduje karakter pobednika. Uz sve ostale kvalitete, koje ćete tek upoznati, to je ono što ga najviše krasi", rekao je Iliev.

Andrade je izabrao broj 7 jer misli da mu donosi sreću, a spekulisalo se da će Natho preći na broj 10, a da će novi vezista uzeti "šesticu" Izraelca.

"Kao mnogo puta do sada, zli jezici su pogrešili i da će prestati da unose nemir u naše redove. Po ko zna koji put se pokazalo da kuloarske priče nisu istinite", zaključio je Iliev.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu