"Kad nekog prozovete Genije – to sve govori"

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi govorio je o Dejanu Savićeviću, njegovom nadimku Genije i drugim stvarima.

Izvor: B92, Tanjug
Podeli
Starsport/Pedja Milosavljevic
Starsport/Pedja Milosavljevic

* Susret Piksija i Savićevića: Evo mog brata Dejana

"Sada, kao trener, kada bi moglo da se vrati vreme, možda bih uspeo da 'nateram' igrača Dejana Savićevića da više trenira", rekao je selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi.

Savićević je danas bio specijalni gost na promocije knjige "Piksi - sve za 10" i rekao Tanjugu da je voleo fudbal više od Stojkovića, ali da je Piksi više voleo da trenira.

"Sada bi to možda i moglo da se promeni, mada je on uvek bio i ostato težak za menjanje. Imao je poštenje, ali tvrdoglavo", istakao je Stojković i ponovio da je njihovo prijateljstvo veliko i da ga zato zove brate.

"Naš odnos se zna, od prvog dana kada smo se sreli, igrali, kasnije kao funkcioneri, prijateljstvo ostaje večno, a znate zašto. Zato što ne postoji sujeta, ne shvatam ljubomerne ljude i sujetne, ne razumem, ja sam se radovao njegovim golovima u Milanu i bio sma srećan kad Milan pobedi. On je bi čudo od igrača, kad nekog prozovete Genije to sve govori, genijalan igrač i moj veliki prijatelj", poručio je Stojković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu