Ten Hag iz Mančestera: Junajted mora da osvaja titule

Erik Ten Hag je u ponedeljak stigao u Mančester gde ga očekuje novi izazov u karijeri.

Z.K.Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Holanđanin se uživo uključio u program Zigo Sport gde je rekao šta ga uskoro očekuje i koji su mu prvi zadaci u cilju povratka posrnulog giganta na stazu uspeha.

Bivši trener Ajaksa, koji je šest nedelja ranije počeo sa radom u Junajtedu, rekao je da su već urađene određene stvari.

"Stigao sam u Mančester i krenuo sa poslom. Već sam odradio neke stvari, u utorak nastavljam. Ralf Rangnik će pripremiti tim za poslednju utakmicu protiv Palasa, a ja ostajem u Mančesteru jer imam zakazane sastanke, upoznajem se sa ljudima, pravim rasporede i pripremam stvari za sledeću sezonu", kaže novi menadžer Junajteda.

Velika su očekivanja, klubu su neophodne promene na svim nivoima, a posebno što se tiče igre i profila igrača.

Mnogi se već dovode u vezu sa transferima, a Holanđanina očekuje obiman posao.

"Znam šta se od mene očekuje. Mančester Junajted mora osvajati titule. Klub se mora vratiti tamo gde i pripada. Moramo obratiti pažnju na sve detalje, pred nama je težak posao", poručio je Ten Hag.

Ono što navijače Junajteda posebno raduje je ozbiljnost kojom je prionuo na posao.

"Imao sam opcije i da radim u drugim klubovima, sa znatno boljim osnovama. Ipak, izabrao sam Mančester junajted. Ima stvari koje moraju da se srede i to je izazov. Klub i ja smo na istim talasnim dužinama oko toga kako sve to da uradim", zaključio je Ten Hag.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu