Mrkela o novom pojačanju

Sportski direktor Crvene zvezde - Mitar Mrkela istakao je veliko zadovoljstvo zbog novog pojačanja

Izvor: B92, zvanični sajt
Podeli
Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda

"U poslednjih nekoliko godina ostvarili smo pozitivne rezultate, a iz godine u godinu smo bili sve bolji. Dolazak Pićinija pokazuje jasno opredeljenje kluba da želimo da idemo dalje, da ostanemo na putu dobrih rezultata, pa čak i da napravimo iskorak. On je iskusan fudbaler, igrao je na visokom nivou u Primeri i Seriji A, kao i za reprezentaciju Italije. Verujem da će biti veliko pojačanje, da će se brzo prilagoditi zahtevima, te da će učestvovati u novim velikim rezultatima Crvene zvezde " počeo je Mrkela.
Govorio je sportski direktor o prelaznom roku i narednim koracima Crvene zvezde kada je reč o transferima.
"Pre nekoliko dana sam najavio Pićinija, sada je tu sa nama, a prethodno smo doveli Ohija. Svi ostali dolasci, zavise od odlazaka. Što se tiče odlazećih transfera, imamo razgovore oko nekolicine igrača i verujemo da će se epilozi znati narednih dana"
Veruje Mrkela da će Crvena zvezda ponovo osvojiti šampionsku titulu.

"Biće teško, s obzirom na to da večiti rival ima pet bodova prednosti. Razgovarao sam sa Dejanom Stankovićem i igračima, i svi verujemo da možemo da osvojimo titulu, jer imamo kvalitet i strast da to učinimo. Spremamo se kao da nam je svaka utakmica do kraja prvenstva odlučujuća " zaključio je Mrkela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.