Poćetino: Igrači znaju situaciju

Trener Pari Sen Žermena Maurisio Poćetino odbacio je spekulacije da su navodi o njegovom odlasku iz kluba poremetili igrače u utakmici protiv Mančester sitija.

Izvor: B92, Beta
Podeli
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Pari Sen Žermen je poveo u Mančesteru protiv Sitija, ali je izgubio 1:2, u utakmici petog kola Grupe A Lige šampiona.

Spekuliše se da bi Poćetino mogao da napusti klub i preuzme Mančester junajted, koji traži trenera otkako je prošle nedelje Ole Gunar Solskjer dobio otkaz.

"Igrači vrlo dobro znaju situaciju, živimo u poslu u kome ima glasina, ponekad negativnih, a ponekad pozitivnih. To govorimo o glasinama", rekao je Poćetino, preneo je Skaj.

I pored poraza Pari Sen Žermen se plasirao u osminu finala Lige šampiona, ali kao drugoplasirani.

"Da, razočaran sam, ali Mančester siti je u prvom poluvremenu igrao dobro i naterali su nas da igramo dublje. Oni su bili vrlo agresivni. Mislim da bismo trebali da čestitamo Mančester sitiju. Postigli smo gol u drugom poluvremenu i bili smo mirni jer smo ih veoma dobro kontrolisali. Okolnosti utakmice su se zatim pomalo promenile i primili smo dva gola. Mančester siti je veoma dobar tim", naveo je Poćetino.

"Cilj je bio da se plasiramo u drugu fazu, a onda da budemo prvi. Ali, pobedili smo Mančester siti na Parku prinčeva, a ovde smo izgubili. Razlika je remi protiv Briža i Lajpciga i zbog toga smo završili kao drugi, ne zbog dve utakmice koje smo igrali protiv Mančester sitija", dodao je argentinski trener.

On je rekao da je ekipa razočarana, ali da mora da se okrene utakmicama koje je čekaju.

"Napredujemo i zadovoljan sam procesom. Stvari su bolje nego što su bile pre mesec dana i mnogo bolje nego pre dva meseca. Malo po malo, ekipa napreduje", naveo je Poćetino.

U poslednjem kolu 7. decembra Pari Sen Žermen će igrati na svom terenu protiv Briža, a Siti će u Nemačkoj igrati protiv Lajpciga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 3 idi na stranu