Ivanić: Dobar rezultat, moramo biti zadovoljni

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su na gostovanju u Danskoj sa Mitjilendom (1:1), a jedini gol na meču za crveno-bele postigao je Mirko Ivanić.

Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kako kaže, Zvezda se u Srbiju vraća sa dobrim rezultatom.

"Pre svega mogu da kažem da je dobar rezultat, iako smo poveli sa 1:0, mislim da je protivnik imao dosta šansi u prvom poluvremenu, tako da moramo biti zadovoljni. S obzirom da smo imali nekoliko povređenih igrača, mislim da smo ipak odigrali jednu odličnu utakmicu i dali sve od sebe što je najvažnije. U svlačionici smo čestitali jedni drugima", počeo je Ivanić. Dotakao se Ivanić sjajnog gola koji je postigao u 58. minutu meča, kada je volej udarcem pogodio kroz noge golmana Midtjilanda. "Svaki gol mi znači naravno, kako u Evropi, tako i u prvenstvu. Veliki ulog je u pitanju, igrali smo za prolaz u osminu finalu Lige Evrope i iz tog razloga sam ga emotivno proslavio. Nadam se da će ih biti još", dodao je.
I u Danskoj su fudbaleri Zvezde imali podršku

"Naravno, znače nam navijači na svakoj utakmici, jer nas očekuju veoma teški mečevi i u prvenstvu i u Ligi Evrope, tako da nam prija podrška. Nadam se da će u što većem broju doći na Marakanu na sledeću utakmicu protiv Radničkog da zajedno idemo u nove pobede", zaključio je Ivanić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu