Dinamo objasnio kako doći do karata za eventualni meč sa Zvezdom

Dinamo iz Zagreba je objavio ko će imati prednost pri kupovini ulaznica za meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Crvenom zvezdom.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

To će pre svega biti oni koji kupe kartu i za meč drugog kola sa Legijom.

Mnogi navijači "modrih" su odmah pohrlili da kupe karte, ali odluka je generalno naišla na osudu među pristalicama Zagrepčana. "

Kako vas nije sramota? Zaista? Imate gotovo 10.000 vlasnika godišnjih ulaznica iz prošle sezone i pretprošle, koji nisu zbog kovida mogli da idu na utakmice, a nisu dobili nikakvu satisfakciju od kluba. Nismo je ni tražili, jer nije klub kriv. Imate ne znam ni koliko hiljada ljudi koji su članovi kluba, plaćaju članarinu svake godine - godinama. I pored toga, vi odlučite da za potencijalno najveću utakmicu sezone ne date prednost kupovine ulaznica onim najvernijim navijačima, ne date prednost čak ni članovima kluba, nego date ljudima koji su došli na jednu utakmicu pre te? I to usred sezone godišnjih odmora objavite danas u 12.00 sati za ulaznice koje se mogu kupiti samo uživo na kiosku kod stadiona, samo danas i sutra? Pa jeste li vi normalni? Evo, ne verujem. Na stadionu na kojem verovatno još uvek stoji stolica sa mojim imenom kao vlasnika godišnje ulaznice, verovatno neću moći da kupim kartu" poruka je jednog navijača Dinama ispod objave kluba na društvenim mrežama.

Dinamo u sredu 4. avgusta dočekuje Legiju na "Maksimiru", revanš je nedelju dana kasnije u Varšavi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.