Fudbaleri Voždovca počeli pripreme za novu sezonu

Fudbaleri Voždovca okupili su se na svom stadionu i zvanično počeli pripreme za novu sezonu.

SNIzvor: B92, Beta
Podeli
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

"Smatram da s punim pravom imamo velika očekivanja na osnovu potencijala koji ima ovaj klub. Voždovac igra ozbiljnu ulogu u srpskom fudbalu i raduje me što su najveće pojačanje tima igrači iz prethodne sezone", rekao je trener Predrag Rogan, prenosi klub.

Kako je naveo klub, na određenim pozicijama se do kraja prelaznog roka očekuju pojačanja, dok su dodatan odmor do ponedeljka dobili igrači koji su imali obaveze sa reprezentacijom.

"Situacija u kojoj se Voždovac nalazio prethodnih godina, da na svakih šest meseci drastično menja igrački kadar, promenila se", istakao je generalni direktor kluba Miloš Mirković.

"Verujemo u viziju stručnog štaba koja se bazira na postojećim igračima i smatramo da je preduslov dobrog rezultata atmosfera i odnos prema klubu koji se stvara kontinuitetom", dodao je on.

Stručni štab koji čine Branko Mirjačić, đorđe Jorović, Miroslav Sredić i Predrag Miljković, nastavljaju rad sa "zmajevima", što predstavlja pođednako pojačanje kao igrački kadar iz prethodne sezone, navodi se u saopštenju Voždovca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.