Krstajić optimista uoči utakmice sa Partizanom

Trener TSC Mladen Krstajić rekao je da je optimista uoči utakmice sa Partizanom u Superligi i da očekuje da će njegova ekipa ostaviti dobar utisak.

SNIzvor: B92, Beta
Podeli
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

"Posle naša dva neočekivana poraza u Superligi, verovatno su ljudi skeptični pred utakmicu sa crno-belima, ali bez obzira na to, verujem u svoju ekipu, očekujem dobru utakmicu i veoma joj se radujem. Biće teško, ne treba trošiti reči na to koliko je Partizan dobra ekipa, ali imam razlog da budem optimističan pred sutrašnji meč i očekujem da ćemo ostaviti dobar utisak", rekao je Krstajić.

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole igraju u sredu od 16 časova protiv Partizana u Humskoj, utakmicu 35. kola Superlige Srbije.

Napadač ekipe TSC Nenad Lukić rekao je da je Partizan favorit, koji sjajno igra pod vodjstvom trenera Aleksandra Stanojevića.

"Idemo na noge apsolutnom favoritu, ali mi smo u poslednjoj utakmici u Humskoj pokazali da možemo da ostanemo neporaženi. U Beograd sigurno ne idemo sa belom zastavom. Nadam se da ćemo sutra pružiti dobru igru i da ćemo biti dostojan protivnik", naveo je Lukić.

On je dodao da je TSC uprkos dva uzastopna poraza dobro trenirao i da se ekipa spremila.

"Ovo je idealan trenutak da izadjemo iz ove male krize. Ako ostanemo neporaženi to će nam sigurno dati vetar u ledja za preostale tri prvenstvene utakmice", naveo je Lukić. Kapiten Saša Tomanović rekao je da utakmica protiv Partizana svim igračima daje veliki motiv da ostvare što bolji rezultat i da pruže što bolju partiju. "Nadam se da ćemo ponoviti igru od prošle godine kada smo u Beogradu ostali neporaženi, jer nama svaki osvojeni bod protiv ovako dobrog protivnika mnogo znači. Nadam se da ćemo i sutra prikazati dobru igru",
rekao je Tomanović.

On je naveo da za utakmice protiv najboljih klubova Srbije nije potrebna neka posebna motivacija.

"Upravo su to mečevi u kojima se svako trudi da se prikaže u najboljem izdanju, pa tako i mi"
, dodao je kapiten ekipe iz Bačke Topole. Posle 34 kola u Superligi, TSC je šesti na tabeli sa 49 bodova, a Partizan je drugi sa 86 bodova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu