Lazar Marković o odlasku Asana: Ovo je nečuveno!

Fudbaler Partizana Lazar Marković osetio je potrebu da se javno oglasi povodom odlaska Takume Asana iz Partizana.

SSIzvor: B92
Podeli
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

* Takuma Asano svojevoljno napustio Partizan!

* Slučaj "Asano" – Partizanov poraz

* Menadžer koji je doveo Asana stao na stranu Partizana

Japanski reprezentativac je na Vaskršnje jutro objavio da je napustio crno-beli tim zbog neisplaćenih zarada.

Njegov kolega iz napada je putem zvaničnih klupskih kanala odlučio da izrazi svoj revolt, ne govoreći o novcu, već o principima pošto je, kako je naveo Asano ostavio saigrače na cedilu.

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Iskreno, toliko sam razočaran, na današnji Sveti dan, da nemam reči. Ovo govorim u svoje ime i, nadam se, svih saigrača. Praznici su, imamo slobodne dane, nisam stigao ni sa kim da razgovaram, ali već sutra imamo trening kada nas, kao tim, čeka ova tema!"

"Ovde se ne radi o novcu i platama, već o odnosu prema klubu i nama unutar njega. Da neko pogrešno ne razume, svi rade za novac i treba da budu plaćeni, ali postoji način na koji se nešto radi i u koje vreme. Ovo govorim kao neko ko je ponikao u Partizanu i sa mojim saigračima se mesecima i godinama borim za sveti grb!
Svaki stranac koji je došao u Partizan je uvek bio više poštovan i ispoštovan od strane svih nas! Trudili smo se da se osećaju kao kod kuće i da im našim igrama pomognemo da i oni budu najbolji! To je i slučaj sa Asanom. Odigrao je sezonu života i postigao dvadeset golova zbog tima, ne jer je bio sam na terenu. I to nam je hvala?!"

"Da ostavi čitav tim na cedilu, trenera, saigrače i klub, tri nedelje pred kraj sezone i utakmicu finala Kupa? Da isključi sve telefone, ode za Japan i ni sa kim se ne pozdravi? To isto veče smo se vraćali svi autobusom sa gostovanja, nasmejani i srećni, ne sluteći šta sprema! Ovo je nečuveno“, revoltirano je poručio Marković i zaključio:

"Što se tiče nas kao tima, ko ne želi da bude u Partizanu ,nema mu ni mesta! Mi ćemo se konsolidovati i nastaviti našu borbu, još jači!“, jasan je Lazar Marković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu