Pirlo i dalje veruje u "Skudeto"

Iako ima još dosta da se igra do kraja sezone, čak 14 kola u Seriji A, Juventus ima ozbiljan zaostatak.

SSIzvor: B92
Podeli
EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHIO
EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHIO

Juventus je sve dalje od titule, ali u Torinu uveravaju da nisu odustali od trke s milanskim klubovima. Večeras (20.45) Staroj dami u goste stiže Specija i to je dobra prilika za osvajanje tri boda - kvota na keca je 1,30, a na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus - Specija.

Čak 10 bodova manje od vodećeg Intera, uz utakmicu manje i derbi na svom stadionu koji bi mogao, a i ne mora ništa da odluči.

"Stara dama" mora da počne da dobija "male" utakmice i ne prosipa bodove kao što je učinila u subotu uveče u Veroni (1:1).

Uprkos svemu, trener devetostrukog uzastopnog šampiona Italije Andrea Pirlo smatra da nije nedostižan 10. "Skudeto" u nizu.

"Ne gledamo ko je ispred nas, a ko je iza. Fokusirani smo samo na sebe. Naš cilj je isti, da se borimo do samog kraja. Izgubili smo neočekivano neke bodove, ali gledamo naprijed. Znam da momci vjeruju da mogu do titule, treniraju naporno. Zbog toga vjerujem i ja“,
poručio je Pirlo.

U utorak uveče na "Alijanc stadionu" u Torinu gostuje Specija, koja je nedavno uzela "skalp" do tada prvoplasiranom Milanu.

"Biće to važan meč za nas, moramo da nastavimo da se borimo za Skudeto. Potrebno je da napadamo od početka. Moramo da izvučemo pouke iz prethodnih mečeva i pokušamo da izbjegnemo greške koje smo pravili“, rekao je Pirlo.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu