Derbi u Humskoj sudi najmlađi srpski arbitar (16h, TV B92)

U utorak je na programu derbi između Partizana i Vojvodine, a pravdu u Humskoj deliće najmlađi srpski sudija.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

* Partizan čeka Vojvodinu (TV B92), Zvezda kod Krstajića

U pitanju je 27-godišnji Miloš Milanović iz Ćuprije, čiji će pomoćnici biti arbitri sa ogromnim međunarodnim iskustvom – Dalibor Đurđević i Milovan Ristić.

Milanović je u oktobru postao naš najmlađi međunarodni sudija kada je delegiran za četvrtog arbitra na prijateljskom meču između Holandije i Mekiska.

Čak 12 pobeda u Superligi vezao je Partizan, a danas (16.00) ga čeka derbi s Vojvodinom u kojem bi mogao da definitivno okonča nade tima Nenada Lalatovića da može do drugog mesta. Kvota na keca je 1,55, na duplu šansu X2 2,44.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Vojvodina.

On je bio akter i poslednjeg "večitog" derbija, takođe kao četvrti sudija, a proteklog vikenda je delio pravdu u duelu između Metalca i TSC koji je završen bez golova.

Ove sezone je samo jednom sudio Partizanu, na gostovanju crno-belih Radničkom u Nišu gde su poraženi 1:0, a gde je pokazao tri žuta kartona.

Vojvodini je sudio čak četiri puta, sva četiri na gostovanjima – Voždovcu (3:1), Javoru (1:2), Radničkom (1:0), Spartaku (1:0) i Čukaričkom (3:3) gde je pokazao osam žutih uz jedan crveni karton, te svirao jedan penal.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu