"Bili smo perfektni i napravili korak da prezimimo u Evropi"

Milan Gajić odigrao je najbolju utakmicu u dresu Crvene zvezde.

MSIzvor: B92, zvanični sajt
Podeli
Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda

Superliga na TV B92
Nedelja, 15.00
Radnik – Crvena zvezda

Zlatni orlić sa Novog Zelanda prelomio je meč protiv Slovana iz Libereca (5:1) golom na startu drugog poluvremena za 3:1 i tako prevagnuo na stranu crveno-belih.

"Najbitnije je da smo upisali prvu pobedu u grupnoj fazi Lige Evrope. Srećan sam zbog gola, međutim na prvo mesto stavljam pobedu, koja nam mnogo znači u ovom trenutku. Imali smo cilj da upišemo prva tri boda, znali smo da je Slovan fizički jaka ekipa, što su pokazali i protiv Genta. Imaju jako dobar kontranapad, stoje u niskom bloku i iz tih situacija pokušavaju da kazne rivala. Međutim, mi smo odigrali perfektnu utakmicu, u defanzivi smo bili izuzetno dobri , nismo im ostavljali puno prostora i na kraju slavili. Ostvarili smo prvi korak ka cilju koji smo zacrtali, a to je da prezimimo u Evropi", istakao je Milan Gajić.

Govorio je defanzivac i o fenomenalnoj igri El Fardua Bena koji je postigao dva i upisao jednu aistenciju.

"Odlično se slažem sa Benom, pričam francuski pa se iz tog razloga još bolje razumemo. Ne treba trošiti reči o njemu, radi se o fenomenalnom igraču i još boljem saigraču. Ovom prilikom bih čestitao kapitenu Milanu Borjanu na 150. utakmici koju je odigrao za Crvenu zvezdu".

Gajić žali što navijači nisu mogli da vide dobru predstavu Zvezde.

"Bilo je zaista fenomenalno videti koreografiju na severnoj tribini, jedna prelepa slika. Izuzetno mi je krivo što nije bilo 55.000 ljudi, kao što to obično bude kada su evropske utakmice na 'Marakani'. Ova vremena su zaista teška za sve nas, nažalost smo počeli da se navikavamo da igramo pred praznim tribinama. Iskreno se nadam da će se to što pre promeniti i da ćemo imati punu Marakanu iza sebe
", zaključio je Milan Gajić.

Crvena zvezda u narednom kolu čeka Gent u četvrtak od 21 sat.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu