Milošević: Neki igrači troše kredit, Sadik je jedan od njih

Savo Milošević, trener Partizana, rekao je kako je u pojedinim trenucima igračima nedostajala koncentracija u meču protiv Radnika u četvrtfinalu Kupa Srbije.

PTIzvor: B92
Podeli
STARSPORT photo
STARSPORT photo

* Prekid, poluvreme od 63 minuta i pobeda Partizana za polufinale Kupa

Crno-beli su slavili na gostovanju sa 2:1, međutim rezultat je mogao da bude mnogo ubedljiviji s obzirom da su imali više od 25 šuteva ka golu Vasiljevića.

Postigli su svega dva, do kraja duela su strepelida ne prime gol koji bi meč odveo u penale i zbog toga je bio nezadovoljan.

"U većem delu dobar meč, malo smo imali problem sa koncetracijom. Posle kada smo došli do igre postigli smo dva gola, mogli smo da ranije završimo utakmicu, što zbog neozbiljnosti, što zbog manjka koncentracija", rekao je Milošević za TV Arena sport i dodao:

"Neki igrači troše kredite i sigurno neću trpeti stvari".

Novinarka je potom pitala da li je Sadik jedan od tih fudbalera.

"Jeste, jedan od, ali to ćemo rešavati u okviru porodice. Jednostavno neke stvari ne mogu. Zaslužili smo ubedljiviju pobedu, ali najvažnije da smo se plasirali u polufinale".

Trener Radnika Simo Krunić kaže da ne može ništa da zameri svojim igračima.

"Čestitao bih i jednoj i drugoj ekipi. Nismo uspeli da dođemo do penala, nemam šta da zamerim fudbalerima, dali su sve od sebe. Uz neku dozu sreće mogli smo da dođemo do izjednačenja, ali Partizan je bolja ekipa i ja sam zadovoljan kako su se suprostavili".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu