Elitni UEFA sudija uhapšen sa srpskom starletom

Prestižni slovenački fudbalski sudija Slavko Vinčić priveden je u raciji koja je izvršena u saradnji Policijske uprave Bijeljina i MUP Republike Srpske.

SSIzvor: B92
Podeli
Photo by Catherine Ivill/Getty Images
Photo by Catherine Ivill/Getty Images

Uhapšena srpska starleta zbog prostitucije i droge

Tom prilikom pronađena je velika količina droge, uhapšeno je 35 osoba, a među njima je bila i srpska starleta Tijana Maksimović.

U izjavi za slovenački portal 24ur.com Vinčić je potvrdio da je bio prisutan prilikom racije i pokušao da objasni šta se desilo.

"Posle sastanka sa poslovnim partnerima pozvani smo na jedan ranč da proslavimo, i odazvali smo se pozivu. Bilo je četrdesetak ljudi, skoro nikog od njih nisam poznavao. Posle policijske racije odvedeni smo na informativni razgovor, gde sam objasnio da uopšte ne znam te ljude, i nakon toga su me pustili tako da sam mogao da se vratim kući u Sloveniju", ispričao je Vinčić.

Spada među elitne UEFA sudije, a ove sezone je delio pravdu na tri utakmice grupne faze Lige šampiona.

Takođe, sudio je i nekoliko kvalifikacionih evropskih mečeva, veliki derbi u Grčkoj između PAOK-a i Panatinaikos, pa čak i dve utakmice u Saudijskoj Arabiji.

Redovan je u najvišem rangu slovenačkog fudbala, a nije mu bilo strani ni da deli pravdu u meču Druge lige između Radomlja i Kopra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu