Ninković: Ne daju mi ni smeće da izbacim – mislim da mi je sve podmetnuto

Srpski fudbaler Nikola Ninković ovih dana je bio u centru pažnje zbog kršenja samoizolacije usred pandemije koronavirusa.

MTIzvor: B92
Podeli
Photo by Giuseppe Bellini/Getty Images
Photo by Giuseppe Bellini/Getty Images

Mediji su preneli da će njemu i Luki Joviću, koji je takođe prekršio pravilo samoizolacije po dolasku iz užarenog područja, biti uručena krivična prijava.

Ipak, Ninković ističe da nikakvu krivičnu prijavu nije dobio.

"Krivična prijava ne postoji, bar meni niko ništa nije dao, a nisam ništa ni potpisao. Iz policije me jesu proveravali i bio sam u hotelu kad su dolazili. Mislim da mi je sve podmetnuto, ne znam zašto se stvorila tolika fama. Ponavljam niko meni ništa nije rekao o prijavi, niko me nije hapsio, tu sam u hotelu", rekao je Ninković za "Sportski žurnal".

Ninković kaže da se još nije video sa roditeljima.

"Ovde mi ne daju ni smeće da izbacim, van apartmana ne mogu nigde, čak ni u hodnik, a da ne govorim o posetama. Kad mi nešto treba, zovem recepciju, postoji procedura i ne izlazim. Nisam još video roditelje", dodao je Ninković.

Igrač Askolija kaže da nije bio testiran na koronavirus u Italiji, pošto nije osećao nikakve simptome.

"Na test je išao samo ko je imao simptome, a meni je hvala Bogu bilo dobro, kao i sada. Slušajući predsednika Vučića po dolasku u Beograd, samoinicijativno sam otišao u izolaciju, a na granici nisam dobio potvrdu ili bilo kakav papir da moram u karantin. Znao sam da može da bude problema i zato sam odlučio da odem u hotel, ponavljam, samoinicijativno", zaključio je Ninković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu