Imobile: Italija može do dobrog rezultata na EURO 2020

Italijanski fudbaler Ćiro Imobile rekao je da se nada da njegova ekipa može da osvoji trofej na Evropskom prvenstvu 2020. godine.

Izvor: B92, Beta
Podeli
Photo by Maurizio Lagana/Getty Images
Photo by Maurizio Lagana/Getty Images

Italija je kvalifikacije za Evropsko prvenstvo završila sa 10 pobeda u 10 utakmica u Grupi J, a u nedelju je ostvarila 11. uzastopnu pobedu pošto je u Palermu pobedila Jermeniju sa 9:1.

"Srećan sam, putovanje je bilo divno, a navijači su nas podržavali. Nadam se da će isto biti i na Evropskom prvenstvu. Želimo da vidimo koga ćemo izvući, svi ćemo biti ispred televizora. Mi smo sjajna grupa, imamo samopouzdanje, kvalitet i sve drugo što je potrebno da ostvarimo dobar rezultat", rekao je Imobile za Rai Sport.

Italija je dominirala, a Imobile je postigao dva gola protiv Jermenije. Najveću pobedu u istoriji "azuri" su ostvarili 1948. godine, kada je pobeđena selekcija SAD sa 9:0.

"Dokazali smo da možemo dobro da radimo i nadam se da možemo da osvojimo nešto narednog leta. Ovaj tim to zaslužuje i zahvalan sam selektoru što mi je pružio priliku da igram sa ovim igračima. Stalo mi je do reprezentacije i mnogo mi znači što sam postigao golove", naveo je Imobile.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.