Zidan i Leonardo u ratu rečima zbog Mbapea

Francuski mediji prenose da je Pari Sen Žermen krenuo u paničnu operaciju produžetka ugovora sa Kilijanom Mbapeom zbog straha da bi on mogao da pređe u Real.

Z.K.Izvor: B92
Podeli
Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images
Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Dnevnik "L'Ekip" je na naslovnoj strani doneo vest o tome pod naslovom "Po svaku cenu", a u tekstu se ističe da katarski vlasnici nisu zadovoljni sporim delovanjem uprave kluba da se reprezentativac Francuske zadrži na "Parku prinčeva" novim ugovorom.

U Parizu su takođe nezadovoljni zbog konstantnih pritisaka iz Madrida, pre svega od strane Zinedina Zidana, da Mbape pređe u redove Reala.

Zidan je nedavno uoči meča sa Galatasarajem rekao kako je "Mbepe oduvek govorio kako mu je želja da zaigra za Real". Leonardo smatra da je strateg Reala odavno prešao crtu i smatra takve izjave uznemiravanjem njihovog igrača.

"Iskreno, sve to smeta, pomalo, baš smeta. Nije vreme da se priča o nečijim snovima. Tačka. Mbape je veoma važan igrač za nas i nije vreme da ga bilo ko destabilizuje. On je najbolji mladi francuski igrač, svetski šampion, jedan od najboljih na svetu. Ovo nije čas da ga iko destabilizuje, vreme je da se prestane sa tim. Ima još dve i po godine ugovora sa nama", izjavio je direktor Parižana Leonardo posle meča Lige šampiona sa Klub Brižom.

Zidan se ponovo oglasio tim povodom na pres konferenciji tokom dana.

"Nisam rekao ništa posebno. Samo to da igrač kaže da mu je san da igra ovde. Svako neka to tumači kako želi", zaključio je Zidan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu