Kuman: Bolji smo od Iraca

Selektor fudbalske reprezentacije Holandije, Ronald Kuman, smatra da je njegov tim bolji od Severne Irske.

Z.K.Izvor: B92
Podeli
Photo by VI Images via Getty Images
Photo by VI Images via Getty Images

Severna Irska je jedno od najprijatnijih iznenađenja dosadašnjih kvalifikacij za EURO 2020 - posle pet kola ima 12 bodova, ali večeras (20.45) ide u goste Holandiji, koja ima meč manje i tri boda manje i nalazi se u odličnoj formi. Kvota na keca, uz bar tri gola (1&3+), je 1,60. Pogledajte OVDE sve kvote kladionice MOZZART za Holandija - Severna Irska.

Dva tima se sastaju u meču kvalifikacija za Evro 2020. godine. Severni Irci su jedno od prijatnijih iznenađenja, imaju 12 bodova iz pet mečeva, dok Holandija iz četiri susreta ima devet bodova.

Nema dileme da je, posle pobede nad Nemačkom od 4:2 Kumanovim izabranicima poraslo samopouzdanje, ali Kuman ne dozvoljava da se opuste.

"To što neko možda potcenjuje Severnu Irsku me uopšte ne dotiče. To ne može da se kontroliše. Ono što znam je da smo fudbalski sigurno kvalitetniji od njih, ali to ne znači da nas očekuje lagana utakmica", kaže Kuman.

Selektor Holandije ističe kvalitete protivničke ekipe.

"Zadivljen sam njihovom strašću i agresivnošću sa kojom ulaze u ovakve utakmice. Pokazali smo video snimke igračima, veoma dobro znaju šta ih očekuje. Moramo da odigramo najbolje što možemo, er ako oni budu dobijali pojedinačne bitke na terenu, imaćemo teži posao", zaključio je Kuman.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu