Valverde: Sa šest bodova za tri dana izašli smo iz krize

Trener fudbalera Barselone Ernesto Valverde rekao je da njegov tim za tri dana i sa šest bodova može da izađe iz rezultatske krize.

SNIzvor: B92, Tanjug
Podeli
Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images
Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

Katalonski klub loše je počeo sezonu i trenutno zauzima osmo mesto na tabeli LaLige, sa sedam bodova iz pet odigranih mečeva.

Barselona je vezala i dva meča bez pobede, pošto je subotu porazazena od Granade 2:0, a prethodno u prvom kolu grupne faze Ligi šampiona odigrala bez golova sa Borusijom iz Dortmunda.

"U fudbala pričamo o krizi koja traje tri dana, a za taj period možeš i da izađeš iz krize. To je ono što mi želimo, da uzmemo šest poena do kraja nedelje. Tada će svi biti mnogo mirniji, ali takav je svet fudbala. U ovoj sitauciji smo zato što nismo pobedili, nismo napravili dovoljno prilika da preokrenemo utakmicu. Neke stvari treba da unapredimo, kao što je naša igru u napadu", rekao je Valverde na konferenciji za medije pred sutrašnji duel sa Viljarealom u 6. kolu Primere.

Valverde je rekao i da su treneri stalno pod lupom i da su suočeni sa velikim zahtevima, rekavši da je to još izraženije u Barseloni.

"Prethodnih godina smo pravili veliku prednost, a ove sezone nismo startovali kako treba. Moramo da prevaziđemo ovu situaciju, kao što smo uradili prošle godine. Brinem o svojoj ekipi. To je jedini tim kog imam i na koga treba da motrim. Real je veliki tim i biće kao i uvek u vrhu", zaključio je Valverde.

Fudbaleri Barselone sutra na Kamp Nou od 21 sati dočekuju Viljareal, dok će u subotu igrati na gostovanju protiv Hetafea.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu