"Uložili smo 30 miliona u tim, izvinjavam se Zvezdašima"

Prvi čovek FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić na vanrednoj konferenciji za medije izjavio je kako je uloženo preko 30 miliona u tim i izvinio se Zvezdašima.

SNIzvor: B92
Podeli
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Fudbaleri Partizana savladali su Crvenu zvezdu rezultatom 2:0, a Terzić smatra da je bilo mnogo grešaka i da je nezadovoljan igrom Crvene zvezde.

"Partizan je bio manje lošiji od nas, derbi nije opravdao očekivanja. Mislim da je bilo dosta grešaka, duboko sam nezadovoljan igrom Zvezde, sledi nam analiza. Nedopustivo je da tim Zvezde u koji je uloženo 10 miliona za igrače, 15 za plate, preko 30 miliona će nas koštati igrački i stručni kadar. Svesni smo da se svuda ulaže novac, i ako želimo da pobeđujemo veće od nas da moramo i mi da ulažemo", rekao je Terzić.

Timovi poput Crvene zvezde ne smeju da odigraju loš meč kakav su odigrali protiv Partizana u nedelju i za to se izvinio svim Zvezdašima.

"U ovom periodu to i radimo, ali međutim nešto tu škripi u derbiju s Partizanom. Imamo dva kompletna tima, jednako kvalitetna da osvoje titulu. Takvi timovi ne mogu da odigraju onakav meč protiv Partizana, izvinjavam sam se Zvezdašima"

Zvezdan Terzić je poručio kako poštuje Partizan i kako više ne žele da ćute na propagandu Partizana.

"Duboko poštujem FK Partizan. Svi smo previše slabo odigrali da bismo negirali Partizan, ali za to poštovanje su potrebne obe strane. Ali, oni se na TV Partizan bave samo Crveznom zvezdom, vređaju nas... Ispali smo naivni i ne možemo više da ćutimo na propagandu Partizana, koja truje javnost. Da su se bar izvinili, a Vučelić kaže da je to samo navijanje. To je dokaz da su oni spinovanjem javnosti doveli do takve reakcije navijača na tribinama"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu