Milojević: Da mogu da promenim – promenio bih strance koji su igrali

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je probao da iznenadi Partizan sa novom formacijom i istakao da nije prijatno zbog poraza od "večitog" rivala.

SNIzvor: B92, Beta
Podeli
Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

"Probali smo da iznenadimo Partizan sa drugačijom fomacijom, da kontrolišemo prostor i loptu. Bilo je par segmenata kada smo radili dobre stvari i ono što smo želeli, ali onda ne centriramo kako treba... Ja sam najodgovorniji", rekao je Milojević novinarima posle utakmice

Crvena zvezda je poražena u gostima od Partizana sa 0:2, u devetom kolu Super lige Srbije.

Milojević nije mogao da se obrati novinarima sa uobičajenog mesta, pošto mu nije bio omogućen prolaz kroz dvorište stadiona u Humskoj.

Po završetku utakmice novinari su morali da prolaze atletskom stazom do Kluba sportista na konferenciju, a ;tu je morao da prođe i Milojević, pored jedne od frakcije navijača Partizana zadržane posle utakmice.

Milojević se novinarima naknadno obratio ispred svlačionice.

"Nije lepo i prijatno kada izgubite derbi, borbu za prestiž. Profesionalci smo i moraćemo što pre ovo da zaboravimo. Treba da razmišljamo o narednim utakmicama"
, naveo je trener crveno-belih.

Milojević je čestitao Partizanu na pobedi. ;Nije bio saglasan da je taktika u utakmici protiv Partizana bila defanzivna. Zvezda nije imala šut u okvir gola.

"Statistika ne laže. Bilo je situacija koje smo mogli drugačije da rešimo. Zašto nismo... Statistika nije dobra i moramo da vidimo koji su uzroci. Videćemo... Probaćemo da nađemo rešenje",
rekao je Milojević.

U timu nije bilo Hoze Antonija Kanjasa.

"Nikada od mene nećete čuti alibi. Ja sam odlučio ko će igrati. Neukusno je da pričamo o tome. Možda je trebalo... Sa ovakvim rezultatom, da mogu da promenim, stavio bih druge strance da igraju. Imam veliki problem sa tim", kazao je Milojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu