Počinje nova sezona Lige šampiona: Napoli čeka Liverpul

Nova sezona Lige šampiona počinje u utorak, odnosno dan pre nego što jedini srpski predstavnik Crvena zvezda otvori takmičenje protiv Bajerna u Minhenu.

SNIzvor: B92, Tanjug
Podeli
Photo by Jan Kruger/Getty Images
Photo by Jan Kruger/Getty Images

Pretendenata na "ušati trofej" je, kao i uvek, mnogo – od Juventusa, preko Barselone, Mančester Sitija, Real Madrida, Pari Sen Žermena do branioca trofeja Liverpula, ali se tu krug svakako ne zatvara.

Himna i čuvena mušema Lige šampiona prvo će da se čuje/zatrese u Milanu uoči duela Intera i praške Slavije, kao i u Lionu gde će Srbin Branislav Ivanović sa kapitenskom trakom da predvodi saigrače iz Zenita.

Derbi prvog dana svakako je utakmica u Napulju između Napolija Nikole Maksimovića i Liverpula u reprizi prošlogodišnjeg sudara, kada je domaćin slavio u sudijskoj nadoknadi golom Lorenca Insinjea, a "crveni" nastavili put sve do vrha Evrope.

Počinje Lige šampiona, a prvog dana čeka nas strašan meč u Napulju (21.00), gde Napoli čeka Liverpul i nada se reprizi, pošto je prošle sezone savladao Crvene. Kvota na keca je 2,90, na iks 3,40, a na dvojku 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napoli – Liverpul.

U istoj E grupi sastaju se "autsajderi" Salcburg i Genk, Benfika sa Ljubomirom Fejsom i "rezervistom" Andrijom Živkovićem čeka Lajpcig u meču G grupe.

Sudar dve ofanzivne filozofije fudbala večeras na Vestfalenu (21.00) - kvota na Dortmund protiv Barselone je 3,10, dok je dvojka 2,25, a tip GG3+ nosi kvotu 1,57. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Borusija – Barselona.

U H grupi Ajaks na čelu sa kapitenom Dušanom Tadićem igra sa Lilom u meču koji sudi srpski arbitar Srđan Jovanović.

Nije Čelsi sjajno krenuo u Premijer ligi, ali se nada uspešnom startu u Ligi šampiona, pošto mu večeras (21.00) u goste stiže Valensija, koja takođe ne blista na startu sezone. Kvota na keca na Stamfordu je 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi – Valensija.

Veliku pažnju privlači i klasik Borusija – Barselona u Dortmundu, kao i Čelsi – Valensija.

I kolo Lige šampiona:

Utorak:

Grupa E:
21.00 Napoli – Liverpul
21.00 Salcburg – Genk

Grupa F:
18.55 Inter – Slavija
21.00 Borusija – Barselona

Grupa G:
18.55 Lion – Zenit
21.00 Benfika – Lajpcig

Grupa H:

21.00 Ajaks – Lil
21.00 Čelsi – Valensija

Sreda:

Grupa A:
18.55 Klub Briž – Galatasaraj
21.00 PSŽ – Real

Grupa B:
18.55 Olimpijakos – Totenhem
21.00 Bajern – Crvena zvezda

Grupa C:
21.00 Dinamo Zagreb – Atalanta
21.00 Šahtjor – M. Siti

Grupa D:
21.00 Atletiko – Juventus
21.00 Leverkuzen – Lokomotiva

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu