"Nejmar će završiti karijeru u Pari Sen Žermenu"

Predsednik prve španske fudbalske lige Havijer Tebas rekao je da veruje da će Nejmar završiti karijeru u Pari Sen Žermenu, ako ne smanji zahteve za platu.

SNIzvor: B92, Beta
Podeli
Photo by Michael Reaves/Getty Images
Photo by Michael Reaves/Getty Images

Nejmar je tokom leta želeo da se vrati u Barselonu, za njega je bio zainteresovan i Real Madrid, ali je uoči završetka prelaznog roka pristao da ostane u PSŽ–u.

On je i dalje najskuplji fudbaler sveta, nakon što je za njega pariski klub na leto 2017. godine platio Barseloni 222 miliona evra.

Njegov ugovor ističe 2022. godine.

"Iz ugla tržišta, Nejmar će završiti karijeru u Pari Sen Žermenu, osim ako ne smanji svoju platu i potraživanja od kluba. Problem propalog povratka u Barselonu ima veze sa njegovim odlaskom iz Pari Sen Žermena. To bi bio transfer van tržišta i jedino bi bio moguć uz 'zamke' kako bi se uvećala sponzorstva", rekao je Tebas, preneo je Skaj.

"Kada to uradiš van tržišta, nemoguće je ponovo prodati za ovu cenu", dodao je on.

Uprkos tome što nije odigrao nijednu utakmicu za Pari Sen Žermen ove sezone, Nejmar je pozvan u reprezentaciju i biće u konkurenciji za tim protiv Kolumbije u prijateljskoj utakmici.

On je početkom godine povredio zglob u prijateljskoj utakmici Brazila i Katara i to je bio poslednji takmičarski meč u kome je nastupio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu