Miletić i Tošić složni: Važna je samo pobeda

Fudbaleri Partizana savladali su posle preokreta sa 2:1 ekipu Moldea na svom stadionu i u Norvešku poneli minimalnu prednost.

SNIzvor: B92
Podeli
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Za televiziju Arenasport su izjave posle meča dali fudbaleri Partizana Nemanja Miletić i Zoran Tošić i obojica su naveli da je najvažnije da se došlo do pobede.

"Najbitnije je da smo pobedili, ali mislim da moramo prvo poluvreme da zaboravimo što pre. Nismo uradili ono što je šef tražio od nas i kad sve saberemo dobili smo meč sa 2:1. Nije ništa gotovo, igramo kod njih za prolazak u grupnu fazu", poručio je Miletić.

Sličnu izjavu je imao i Zoran Tošić.

"Molde je ozbiljan protivnik, oni jako dobro znaju šta rade i šta mogu, disciplonovana su ekipia i nije nam bilo lako kao u prošlom kolu. Žao nam je što smo primili gol ali dobro je što imamo prednost od 2:1 iako igra nije bila sjajna", poručio je Zoran Tošić.

Tošić je pri proslavi gola krenuo ka južnoj tribini, ali ovoga puta tamo nije bilo nikoga...

"Verovatno bi me ponelo da su navijači došli, ali i bez njihove pomoći smo napravili prvi korak i ima još dosta da se igra. Kao što sam rekao, oni su ozbiljna ekipa i biće jako interesantno u Norveškoj"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu