Vulvsi jači od Torina u gostima, Slovan srušio PAOK u 5. minutu nadoknade

Vulverhempton je odlično odigrao prvi meč kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Torina i u gostima je slavio rezultatom 3:1, i korak su bliži grupnoj fazi.

SNIzvor: B92
Podeli
Photo by David Rogers/Getty Images
Photo by David Rogers/Getty Images

Utakmica nije bila previše otvorena u prvih 45 minuta, a i jedini gol koji smo videli bio je autogol "u režiji" Glejsona Bremera, centralnog defanzivca Torina.

U drugom delu susreta u igru je ušao i Saša Lukić i u tim momentima Diogo Žota dovodi Vukove do velike prednosti od 2:0. Međutim, nije dugo prošlo dok se i njihova mreža nije zatresla, pošto je Lorenco de Silvestri na asistenciju Kristijana Ansaldija upisao u strelce.

Igrao je Torino nešto bolje od gostiju iz Engleske, imao veći posed, više šuteva, ali nije previše uradio dok je Raul Himenes postavio 3:1 u 72. minutu utakmice.

Andrea Beloti se potrudio da postavi konačnih, Torino 2 – Vulverhempton 3, posle precizno izvedenog penala u 89. minutu utakmice.

Slovan iz Bratislave je uspeo da pobedi PAOK minimalnim rezultatom posle Abeninog pogotka u petom minutu sudijske nadoknade i tako su ipak uspeli da sa prednošću odu na gostovanje u Grčku.

Fudbaleri Seltika nisu se mnogo mučili protiv švedskog AIK–a pošto su ih savaldali sa 2:0, golovima Foresta i Eduarda, a oba pogotka postignuta su u drugom poluvremenu.

Prava goleada viđena je na utakmici između Linfilda i Karabaga. Reras je u 15. minutu doveo goste do vođstva i tako je bilo sve do 40. minuta, kada je Mark Staford doneo izjednačenje, a da Linfild na poluvreme ode sa prednošću pobrinuo se Šejn Lejveri u prvom minutu sudijske nadoknade.

Isti igrač je u 75. minutu postigao i treći pogodak za Linfild, a konačan rezultat postavljen je u 3. minutu sudijske nadoknade i to sa bele tačke, a precizan s penala je bio Magaj Gaj.

Slovan i Espanjol su takođe bili sigurni i ostvarili pobede na svom terenu, a isto je učinio i beogradski Partizan, koji je golovima Sume i Tošića pobedio Moldea u prvom kvalifikacionom susretu.

Kvalifikacije za Ligu Evrope, četvrto kolo:

Astana – Bate Borisov 3:0 (2:0)
Ararat – Didelanž 2:1 (1:0)
Malme – Bnei Jehuda 3:0 (2:0)
Suduva – Ferencvaroš 0:0
Fejnord – Hapoel Ber Šiva 3:0 (1:0)
Ludogorec – Maribor 0:0
Kopenhagen – Riga 3:1 (1:0)
AEK – Trabzonspor 1:3 (1:2)
Legija – Rendžers 0:0
AZ – Rojal Antverp 1:1 (0:1)
Steaua – Vitorija Gimaraeš 0:0
Gent – Rijeka 2:1 (0:1)
PSV – Apolon 3:0 (0:0)
Strazbur – Ajntraht 1:0 (1:0)
Seltik – AIK 2:0 (0:0)
Linfild – Karabag 3:2 (2:1)
Braga – Spartak M. 1:0 (0:0)
Espanjol – Zorja 3:1 (0:1)
Partizan – Molde 2:1 (1:1)
Slovan – PAOK 1:0
Torino – Vulverhempton 2:3 (0:1)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu