Milošević: Dvomeč sa Moldeom određuje sezonu Partizana VIDEO

Savo Milošević trener fudbalera Partizana na konferenciji za medije pred dvomeč sa Moldeom istakao je da je ekipa uradila sjajan posao u prethodnih 5 meseci.

SNIzvor: B92
Podeli
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Dvomeč sa Moldeom je veoma važan za Partizan, a kako je istakao Savo Milošević, taj dvomeč može u potpunosti da odredi dalji tok sezone crno-belih.

"Došle su dve utakmice koje mogu u mnogome da odrede sudbinu Partizana u narednom periodu. Komplikovano je kada imate dve utakmice koje upravo takvu težinu imaju, a sa druge strane ova ekipa je u prethodnih pet meseci uradila toliko dobrih stvari da sve to može da se gleda drugačijim očima posle samo dve utakmice", istakao je Savo Milošević.

Bojan Ostojić se povredio u meču protiv Malatije i on je pod znakom pitanja za Molde, a Milošević je istakao da je još nekoliko fudbalera u sličnoj situaciji.

"Ono što želim da poručim jeste da bez obzira na ishod ove dve utakmice, život mora da se nastavi. Formirali smo odličan tim i možemo mnogo. Ono što je za sutrašnju utakmicu najvažnije jeste da su praktično svi spremni osim Ostojića i još nekoliko fudbalera, ali ćemo brzo saznati ko će biti spreman, a ko ne", dodao je Milošević.

Ipak, sačeaće se još malo sa konačnom odlukom...

"Neophodni su nam potpuno fizički spremni igrači zbog dobre agresije, discipline i koncentracije, ali sačekaćemo današnji trening kako bismo doneli konačnu odluku"

Partizan i Molde se sastaju u četvrtak od 21 čas, a utakmica će se igrati pred praznim tribinama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu