Klop: Upadi navijača na teren nisu više zanimljivi

Menadžer Liverpula Jirgen Klop kaže da nije nimalo smešno to što se tolerišu upadi navijača na teren.

Z.K.Izvor: B92
Podeli
Photo by Michael Regan/Getty Images
Photo by Michael Regan/Getty Images

Lagana pobeda nad Noričem u 1. kolu pa osvajanje Superkupa Evrope protiv Čelsija na penale. Liverpulu je sve potaman, a kvota da će danas od 16.00 slaviti na gostovanju Sautemptonu je 1,50. Pogledajte OVDE sve kvote kladionice MOZZART za Sautempton - Liverpul.

Nemački stručnjak je pričao o tome uoči gostovanja na "Sent meriju" u Sautemptonu (16 časova) u drugom kolu Premijer lige.

U pitanju je bila bizarna situacija koja se dogodila u sredu u istanbulu kada je prilikom proslave osvajanje pehara Superkupa posle penal serije sa Čelsijem jedan od navijača utrčao i nenamerno udario u zglob golmana Adrijana.

Posledica svega je da je zglob Adrijana otekao i da je njegov nastup na meču sa Sautemptonom pod velikim znakom pitanja, a poznato je da je i prvi golman, Alison Beker, takođe van stroja.

"Ne razumem zašto u svetu drušvenih medija, gde smo svi zajedno, navijač skoči preko ograde i udari u članak Adrijana. Otekao je, ali videćemo kako je stanje. Treba sada da nađemo način da dođemo do pobede. Volimo naše navijače, u to nema sumnje, ali samo kada bi mogli da prestanu da rade ovakve stvari. Igrali smo sa Sitijem, neko je uleteo. Protiv Noriča, takođe. Nije zabavno. isto kao ona devojka u finalu lige šampiona, koja je posle toga zaradila novac. Šta da radimo?", zapitao se Klop.

Ako ništa drugo, Adrijan je posle svega poručio da se oseća bolje.

"Bila je to čudna situacija jer smo slavili i onda je jedan momak preskočio ogradu i počeo da trči ka nama. Pomislio sam da se okliznuo kada je bio blizu nas, obezneđenje ga je jurilo, i onda sam osetio da me je zakačio po nozi sa strane. Sve je bilo čudno, ali osećam se bolje sada i nadam se da ću biti spreman za meč", rekao je Adrijan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu